Zorana otkriva sve o “12 veličanstvenih”: Niti umem, niti volim da kuvam

Nova kulinarska emisija na TV Pink sve više zaokuplja pažnju javnosti. Pitali smo jednu od učesnica da nam opiše atmosferu sa snimanja i konačno otkrije ko ume da kuva, a ko se samo folira.

U moru šou programa koji se ovih dana mogu pronaći na domaćim TV kanalima, jedan od najsvežijih svakako je „12 veličanstvenih”, kulinarski šou u kome se 12 ličnosti iz javnog života takmiče u kulinarstvu.

Jedna od takmičarki je i pevačica Zorana Pavić, koja je već u prvoj epizodi startovala na sebi svojstven humorističan način, poentirajući „ikebanom” od jela o kojoj se naširoko pisalo u medijima nakon emitovanja emisije, a koju je Zorana nazvala „rajski vrt”.

 

Budući da ne krije da se ne snalazi za šporetom, pitali smo pevačicu da li se ipak nada pobedi:

– Ma, kakva crna pobeda. Ja niti volim, niti znam da kuvam, ovde sam samo da se ludo zabavljam. Uostalom, ovo i jeste emisija zabavnog karaktera. Onaj kome je do ozbiljnog kuvanja gledaće specijalizovane kulinarske emisije, a ne nas „ludake”. Ja se iz sve snage borim za poslednje mesto, a sve iznad toga bilo bi mi kao da sam osvojila Oskara. Apelujem ovim putem na publiku da me ne podržava i ne navija za mene, jer me to samo ubedači – otkrila nam je Zorana i time definitivno razvijejala sumnje da će možda pokazati neki skriveni kulinarski talenat u daljem toku emisije.

 

Kako i na društvenim mrežama često govori o dragim kolegama sa kojima „ratuje” u ovoj emisiji, pitali smo je i sa kim se najbolje zabavlja:

– Atmosfera na snimanju je pozitivna. Doduše, snimanja traju dugo, ali ima toliko duhovitih i pozitivnih ljudi da se to ni ne oseti. U apartmanu sam sa Milićem, Marinom i Sindi, i sa njima se zaista sjajno zabavljam. Međusobno se podržavamo i maksimalno se ismejemo – objašnjava pevačica.

Nametnulo se pitanje kakav je Milić Vukašinović na snimanjima, jer je u „Velikom bratu” pokazao da je sklon burnim reakcijama:

– Milić nije bundžija i eksplozivan, već srčan, energičan i jako duhovit. Presrećna sam što je i on među takmičarima. Sa njim se ismejem od srca, njegovi komentari su uvek hit. Na sve to je i pravi džemtlmen – ponese torbu, donese kafu, a čak se i nervira kada dobijem lošu ocenu, za razliku od mene – naglašava Zorana.

 

Budući da je već naglasila da je pobeda ne interesuje, pitamo je ima li ipak neke „protekcije”, naročito u slučaju Ognjena Amidžića koji je dobar prijatelj sa voditeljem Marinkom Madžgaljem:

– Nema tu neke protekcije, jela ocenjuju profesionalci. Ono što je fakat, to je da Ognjen i Marinko imaju odličnu komunikaciju i prepoznatljiv humor, što daje posebnu dimenziju emisiji. Odlično se poznaju, pa je i logično da najviše koketiraju – kaže Zorana.

Možda ona i nije vrsna kuvarica, ali neko od takmičara sigurno ima talenta.

– Ma ja uopšte nisam u toku, ne pratim ko šta kuva. Svakako nije novost da Seka dobro kuva, kao što nije novost ni da ja ne umem. Marina Perazić se takođe odlično snalazi sa varjačom. Milić ima neki svoj stil, a pozitivno iznenađenje za mene je svakako Saša Vidić – otkriva pevačica, dodajući da ona pred snimanja nema običaj da „prelista” kuvar, već se oslanja na inspiraciju, jer, kako kaže, voli da bude autentična u svemu.

Ona se, otkriva nam, ni kod kuće ne zamara komplikovanim jelima, pa nam tako na pitanje kojim se svojim specijalitetom ponosi, odgovara da je to tunjevina sa limunom jer ne zahteva kuvanje.

Inače, Zorana Pavić je u poslednje vreme aktuelnija kao voditeljka emisije „Ko vam dade termin” nego kao pevačica.

– Mislim da ne može da smeta ako sam angažovana na više polja. Osim emisije, radim i muzički kabare sa „Old hat orchestrom”, a uskoro ću se vratiti i mjuziklu „BG blues”. Što se moje solo karijere tiče, imam dve autobiografske pesme koje čekaju snimanje. Kada mi se slože kockice snimiću ih i uraditi spotove, ali onda kada se budu stekli uslovi da ih plasiram kao maksi singl, onako kako sam i navikla svoju publiku. Mogu samo da kažem da će se mnoge žene pronaći u njima, ali i muškarci, jer su prave, životne pesme – zaključuje Zorana.