Posetili smo ‘mesto na kome muškarci plaču’

Međunarodni salon automobila pod sloganom „Mesto na kome muškarci plaču od sreće", otvoren je danas u Beogradu i u narednom periodu okupiće 400 izlagača iz 26 zemalja, ali i sve ljubitelje najnovijih modela četvorotočkaša.

 

Poseticima Beogradskog sajma će se predstaviti proizvođači, uvoznici, distributeri svih automobilskih brednova koji posluju na našem tržištu.

Svi oni koji su danas posetili Sajam mogli su da se uvere da su automobili poznatih brendova već postavljeni i da najnoviji modeli Mercedesa, Folksvagena, Škode, BMW-a i ostalih kompanija samo čekaju svoje kupce ili bar one koji će im se diviti.

Posetiocima će premijerno biti predstavljeno oko 50 automobila. Posebna poslastica za sve ljubitelje je i najskuplji model ikada predstavljen na našim prostorima – „mercedes majbah“ koji košta neverovatnih 238.000 evra!

Očekuje se da će najveću pažnju izazvati modeli koji u Beograd dolaze sa nedavno završenog Ženevskog salona automobila.

Delić atmosfere možete pogledati u našoj galeriji:

Istovremeno, na Beogradskom sajmu biće održan i 9. Međunarodni sajam motocikala „Motopešn”.

Sajam automobila i motocikala je smešten na 35.000 kvadratnih metara.

Radno vreme Sajma je od 10.00 do 20.00 sati, cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, grupne ulaznice 200 dinara, ulaznice za grupe đaka i studenata koštaće 150 dinara, a cena parkinga po satu je 100 dinara.

U četvrtak 26. marta biće održan “Femili dej” i tog dana karta za roditelje sa decom do 16 godina iznosiće 500 dinara.

Sajam automobila traje do 29. marta.